Na novoj adresi: Turgenjeva 1 21000 Novi Sad

Pon - Pet 11h - 19h

060 5880002

Dental Hub je stomatološka ordinacija koja ima jednu misiju – da svoje pacijente učini zdravim, zadovoljnim i nasmejanim.

Da bismo našu misiju uspešno ostvarili, za svakog našeg pacijenta razvijamo individualni plan terapije. Iz spektra stomatoloških usluga koje nudimo, uvek biramo rešenje prilagođeno konkretnom problemu.

Redovni odlasci kod stomatologa više ne moraju da budu izvor stresa i straha. Ordinacija Dental Hub omogućava vam, da do zdravih zuba, dođete bez prolaska kroz dugotrajne i bolne procedure.

dentalhub-novi-sad

Svaka intervencija praćena je upotrebom savremenih, bezbolnih metoda i materijala poslednje generacije koji garantuju dugotrajnost efekata primenjenih terapija. Uz ponudu kompletne brige o zdravlju vaših zuba, svaki naš pacijent može da očekuje besplatan pregled uz konkretne savete i predlog plana terapije.

Usluge koje nudimo konstantno unapređujemo u skladu sa najnovijim tendencijama iz oblasti stomatologije. Naša opredeljenost da primenjujemo najnovija dostignuća potkrepljena je i redovnim učestvovanjem na stomatološkim seminarima i konferencijama.

U ordinaciji Dental Hub, uz individualan i posvećen pristup, uživaćete i u prijatnoj i opuštenoj atmosferi. Na vama je samo da nas kontaktirate i zakažete svoju prvu posetu, a mi smo sigurni da će, nakon toga, Dental Hub postati vaš redovan izbor.

Zakažite besplatan pregled